Ares Alarm Elektronik Ve Güvenlik Sistemleri

Şirket Hakkında
Sektöründeki teknolojik gelişimleri yakından izleyen ve en yeni ürünlere katma değer kazandırarak, Türkiye#39#de ki kurumsal ve bireysel kullanıcıların ihtiyaçlarına çözümler sunan bir teknoloji şirketidir.

Ares Alarm ve Güvenlik gelişiminin zirvesinde olan Görüntü, Alarm, hırsız alarm, Kumanda, Access, Otomasyon ve Seslendirme sistemleri ve bu sistemlerin entegrasyonu alanında faaliyet göstermektedir. Bu amaçla CCTV (Kapalı Devre Kamera) sistemleri, hırsız alarm sistemleri, yangın alarm sistemleri, kartlı geçiş sistemleri, Otomasyon sistemleri, Personel Devam kontrol sistemleri, Görüntülü interkom sistemleri, seslendirme sistemleri, uzaktan kumanda sistemleri ve telefonla kumanda sistemleri alanında üretici ve ithalatçı firmalarla işbirliği yapmakta ve en yeni teknolojilerin pazarlamasını, montajını ve satışını yapmaktadır. Ayrıca bu konularda, projelendirme ve danışmanlık hizmetleri de sunmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ares Alarm Elektronik Ve Güvenlik Sistemleri
Sektörü: Güvenlik » Gizli Kamera Sistemi
İkincil Sektörü:Güvenlik » Hırsızlığa Karşı Önlem Araçları
Yetkili Kişi: Kadir Özgül
Adres: Mahfesığmaz
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 2336708
Web Sitesi: www.aresalarm.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ares Alarm Elektronik firma bilgileri. Ares Alarm Elektronik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ares Alarm Elektronik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ares Alarm Elektronik Ve Güvenlik Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.