Ares Yangın Güvenlik

"Ateş Düştüğü Yeri Yakmasın"

Şirket Hakkında
Neler Yaparız?

•Yangın bilirkişilik hizmetleri,
•Yangın güvenlik sistemleri ve kontrolü
•Yangın talimatlarının hazırlanması
•İtfaiye malzeme seçimi ve eğitimi
•Yangın alarm sistemleri
•İtfaiyeci personel yetiştirme ve eğitimi
•Yangın dolapları
•Davlumbaz söndürme sistemleri
•Yangın, Savunma malzemeleri, Yangın, Silah, Savunma, İş güvenliği Malzemesi, Sivil Savunma Malzemeleri, Patlayıcı, ihale takibi, Gemi, Trol, gırgır ve küçük balıkçı tekneleri ve yatların seyir malzemeleri satışı ve montajları aynı zamanda deniz taşıtlarında bulunan sabit ve seyyar yangın söndürme cihazlarının (elamanlarının) sertifikalanması, Çanakkale Yangın Söndürme Cihazı Yangın Tüpü, Köpüklü Yangın söndürme cihazı vs Satışı ve dolum bakımları
Ares Yangın Güvenlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
İlkelerimiz


Değerlerimiz: Biz Ares Yangın Güvenlik olarak, sermayemiz bilgi birikimimiz ve deneyimimizdir. Teknik kaynaklarımız ve yüksek motivasyonlu çalışanlarımızdır. Bizim öncelikli amacımız, karşılıklı kazanç olan uzun süreli iş ilişkileri kurmak ve çevre ile uyumlu üretim için çaba sarf etmektir.

İnsan Odaklı Yaklaşım: Biz Ares Yangın Güvenlik olarak, En gelişmiş ve tam otomasyonlu bir tesis dahi insan etkisi olmadan çalışamaz. Biz üretimimizi insanlar için yapıyoruz. Ürettiklerimizi yaşamın her yerinde biz insanlar kullanıyoruz. Bu nedenle üretimimizin her evresinde insan odaklı düşünüyoruz.

Çevreye Saygı: Biz Ares Yangın Güvenlik olarak, Bioversalli ürünleri; ekolojik olarak aktif sıvıdan oluşan, çevreye zarar vermeyen ve suyla karıştırılarak kullanılmak üzere üretilmiş ürünleri satıyoruz. Bunun yanında Furex gibi dünya markası olan çevreye minimum zarar veren yangın söndürme tozunu Kullanıyoruz. Çevremizin tüm canlılar için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.

Verimlilik: Biz Ares Yangın Güvenlik olarak, çalışmak işe gelip gitmek değil. Biz bugüne, dünden daha fazla ne yapabiliriz düşüncesiyle başlıyoruz. bu yüzden verimsiz çalışma bizim için en istenmeyen durum. Biz çalışmalarımızda verimi ön planda tutuyoruz.

İş Birliği: Biz Ares Yangın Güvenlik olarak, iki elin sesi olduğunu biliyoruz. Bireysel başarıları değil ekip çalışmasını destekliyoruz. Sinerjinin değerli olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle, yalnız çalışanlarımızla değil, değerli müşterilerimizle de işbirliği yapıyoruz.

Güven: Biz Ares Yangın Güvenlik olarak insanımızı eğitiyoruz, onlara çalışırken ihtiyaç duyacakları bilgiyi A’dan Z’ye öğretip bütün çalışanlarımızı yetkin birer profesyonel haline getiriyoruz. Bu medenle, biz bütün çalışanlarımıza çok güveniyoruz.

Yenilikçilik: Biz Ares Yangın Güvenlik olarak çok iştahlıyız, çok hevesliyiz. Elimizdekilerle bir türlü yetinmiyoruz. Dünyadaki yangın güvenlik sektörünü yakından takip ediyor, teknolojik ve bilimsel
İletişim Bilgileri
Firma: Ares Yangın Güvenlik
Sektörü: Güvenlik » Yangın Söndürme
İkincil Sektörü:Güvenlik » Alarm
Yetkili Kişi: Dilek Yılmaz
Adres: Demircioğlu Cad Nusret Kutlu İş Merkezi No 41/c ÇANAKKALE
Şehir: Çanakkale
Ülke: Türkiye
Telefon: (286) - 2143171
Faks: (286) - 2143170
Web Sitesi: www.aresyangin.com.tr
Ürünleri
Ares Yangın Söndürme Cihazı
Genel Özellikler Gövde •1, 50 mm DKP sacdan demonte •8 ayrı bölgeden su girişine uygun •Standart ebat dışında özel ölçümlendirme seçeneği ...
6 Kg Kuru Kimyevi Tozlu Yangın Söndürme Cihazı A1 7114 Kalite Sıvama Saçtan Gövde Gazaltı Kaynak Pirinç Tetik Vana Tertibatı İthal Manometre İt...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ares Yangın Güvenlik firma bilgileri. Ares Yangın Güvenlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ares Yangın Güvenlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ares Yangın Güvenlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.