Arge Bilişim Barkod Temelli Üretim Otomasyon Sistemleri

Şirket Hakkında
Sistemimiz kendi geliştirdiğimiz donanım ve yazılımlardan oluşan barkod temelli bir otomasyon ürünüdür. Getirdiği en büyük yeniliklerden biri üretimin bütün aşamalarında bilinmesi gerekli tüm bilgilerin gerçek zamanda görüntülenmesini sağlamasıdır. Üretiminin kalite ve nicelik açısından ne durumda olduğunun realtime olarak bilinmesi, kalitesiz ve verimsiz üretimin zamanında fark edilmesini ve böylece sürece müdahale olanağı sağlaması bakımından çok önemlidir. Tasarımını yapmış olduğumuz veri toplama cihazlarının (genel veri toplama terminali ve noktasal veri toplama terminali) maliyetleri üretime özel geliştirildikleri için oldukça düşüktür. Sistemin düşük maliyetli oluşu üreticinin yatırım yapma arzusunu artırmaktadır. Üretim yapan tüm kuruluşlarda kullanılabilecek olan sistemimiz özellikle tekstil ve konfeksiyon sektörü gibi emek yoğun sektörler için ideal bir üründür.
Arge Bilişim Barkod
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arge Bilişim Barkod Temelli Üretim Otomasyon Sistemleri
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: ARGE BİLİŞİM
Adres: GOSB TEKNOPARK GEBZE KOCAELİ
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6788880
Web Sitesi: www.argebilisim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arge Bilişim Barkod firma bilgileri. Arge Bilişim Barkod adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arge Bilişim Barkod ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arge Bilişim Barkod Temelli Üretim Otomasyon Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.