Argetek Elektronik Tasarım Ve Yazılım San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
ARGETEK elektronik, 2007 yılında birkaç öğrencinin girişimiyle kurulmuş kendi alanında uzman, ileri görüşlü, araştırma ve geliştirmeye büyük önem veren, hedefleri olan bir genç girişimci şirketidir.
Şirket, FPAA ile devre tasarımı, RF haberleşme, Gömülü sistem, özel PCB tasarımı, PDKS, RFID ve kontrollu geçiş sistemlernini yanı sıra GSM ile uzaktan kontrol ve bir çok özel proje ile de ilgilenmektedir.
ARGETEK elektronik, başladığı dönemden bu güne bir çok proje ile ilgilenmiş ve bunları başarıyla hayat geçirmiştir.
Sorunlarınız hangi konuda olursa olsun bizimle irtibata geçin uzman ve heyecanlı kadromuzla sorunlarını çözmeye talepliyiz.
Şu an itibariyle 5 elektrik-elektronik mühendisi 1 bilgisayar mühendisi ve 1 yüksek işletmeci ile yolumuza devam ediyoruz.

Evrende iz bırakmak için buradayız...
Argetek Elektronik Tasarım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Argetek Elektronik Tasarım Ve Yazılım San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektronik Devre
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Haberleşme Sistemleri
Yetkili Kişi: Seyfullah BALİKÇİ
Adres: Erciyes Teknopark İdare Binası No:73/B Erciyes Üniversitesi Melikgazi/KAYSERİ
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 2248485
Web Sitesi: http://www.teknolojikyasam.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Rfıd Sistemleri Pdks, Yurt Takip Sistemi, Kartlı Geçiş
RF haberleşme ve RFID sistemleri PDKS yazılımı Yurtlar için takip sistemi, Endüstriyel robot stok sistemi. Bütün ürünler Firmamız AR-GE si tarafınd...
Argetek Elektronik Tasarım firma bilgileri. Argetek Elektronik Tasarım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Argetek Elektronik Tasarım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Argetek Elektronik Tasarım Ve Yazılım San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.