Arı Dental Teknik Servis

Şirket Hakkında
Dental Marketim; Diş hekimlerinin Çalışma esnasında kullandığı Airrotor, m.motor, anguldurva, piyasemen, amalgamotor, ışınlı dolgu cihazı ve bunun gibi tüm tıbbi cihazların onarım, bakımını orjinal parçalarla, garanti kapsamında hizmet vermektedir.
Dental Marketim Sektördeki gelişme ve yenilikleri sürekli takip ederek kullanıcıların ihtiyaçlarına deneyimli kadrosu ile cevap vermeyi ilke edinmiş, müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve hizmet verdiği konularda ihtisas sahibi bir servistir. Ticaretde;kalite, süreklilik, karşılıklı güven, dürüstlük ve kullanıcı memnuniyetini benimseyen Dental Marketim;Kaliteli ve orjinal ürünlerini en hızlı ve ekonomik bir şekilde kullanıcısına ulaştırmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arı Dental Teknik Servis
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Araçlar
Yetkili Kişi: paşa arı
Adres: Ulugazi Mah. Şifa Yurdu Sok. No:6 SAMSUN
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (362) - 4358527
Web Sitesi: www.dentalmarketim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arı Dental Teknik firma bilgileri. Arı Dental Teknik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arı Dental Teknik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arı Dental Teknik Servis firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.