Arı Makına Ins.san.tıc.ltd.stı

"Her zaman en iyisi"

Şirket Hakkında
Türkiyenin et işleme sektörüne hizmet veren Arı Makina, 1969 yılında Kemal Arıcı tarafından kuruldu.12 ülke ihracatıyla Türkiye’nin lider firmalarından birisi konumunda olan ARI MAKİNA, sucuk, salam ve sosis imalatında kullanılan tüm makinaların üretimini yapan ve üretim konusunda eğitim verebilen Dünya ve Avrupa’daki ender firmalardan birisidir.
Arı Makına Ins.san.tıc.ltd.stı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Türkiyenin et işleme sektörüne hizmet veren Arı Makina 1969 yılında Kemal Arıcı tarafından kuruldu.12 ülke ihracatıyla Türkiye’nin lider firmalarından birisi konumunda olan ARI MAKİNA sucuk salam ve sosis imalatında kullanılan tüm makinaların üretimini yapan ve üretim konusunda eğitim verebilen Dünya ve Avrupa’daki ender firmalardan birisidir.
İletişim Bilgileri
Firma: Arı Makına Ins.san.tıc.ltd.stı
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Makineleri
Yetkili Kişi: AHMET ARICI
Adres: Y.dudullu kemerdere mevki dilber sok no:27 Ümraniye-istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3642466
Faks: (216) - 3643148
Web Sitesi: www.arimakina.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arı Makına Ins.san.tıc.ltd.stı firma bilgileri. Arı Makına Ins.san.tıc.ltd.stı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arı Makına Ins.san.tıc.ltd.stı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arı Makına Ins.san.tıc.ltd.stı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.