Arifoğlu Zemin Yapı Sistemleri

Şirket Hakkında


Pvc zemin kaplamaları; okullarda, üniversitelerde, hastanelerde, sağlık ocaklarında, laboratuarlarda, eczanelerde, ofislerde, evde, kamu binalarında, mağazalar ve süper marketlerde, otellerde, resturantlarda, kapalı spor salonlarında, sinema, tiyatro salonları ve daha birçok iç mekanlarda kullanılan bir üründür. Pvc Zemin Kaplama diğer zemin uygulamalarına göre fiyatı düşüktür ayrıca yoğun alan kullanımlarında aşınmaya karşı dayanıklıdır. Pvc Zemin hijyenik oluşu ve bakteri tutmama özelliğiyle de kullanımlarını genişletmektedir.

Arifoğlu zemin olarak; pvc zemin kaplamaları, karo halı, rulo halı, yükseltilmiş döşeme, laminat ve lamine parke, spor zemin sistemleri gibi birçok zemin çözümlerinde en iyi ve en uygun fiyatlara en kaliteli çözümler sunuyoruz.
Arifoğlu Zemin Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arifoğlu Zemin Yapı Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: AHMET ARİFOĞLU
Adres: ÇETİN EMEÇ BULVARI NO:68/D BALGAT
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2848660
Web Sitesi: www.arifogluzemin@hotmail.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arifoğlu Zemin Yapı firma bilgileri. Arifoğlu Zemin Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arifoğlu Zemin Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arifoğlu Zemin Yapı Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.