Arifoğulları Metal Tic.san.ltd.şti.

Şirket Hakkında
FİRMAMIZ 1999 YILINDA FAALİYETE GEÇMİŞTİR. SEKTÖRDE HENÜZ 10 YILLIK GEÇMİŞİ OLMASINA RAĞMEN KISA SÜREDE TANINMIŞ ve PAZARDA ÖNEMLİ BİR KONUMA GELMİŞTİR. SADECE YURTİÇİ ÇALIŞMAMAKTA AYNI ZAMANDA AVRUPA ÜLKELERİNE İHRACAT YAPMAKTADIR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ve KALİTEYE ÖNEM VEREN FİRMAMIZ TÜRKİYENİN SAYILI FİRMALARIYLA ÇALIŞMAKTADIR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Göreli Yoğunluk
Alaşım bileşenlerine göre 2.7 ile 2.9 g/cm3 arasında değişir. Bu sadece çeliğin ağırlığının 1/3’ü kadardır.

Paslanmaya karşı direnç
Alüminyum, hava ile temasa geçtiğinde doğal bir yüzey koruyucu tabaka oluşturur. Bu tabaka kaldırılması halinde yeniden oluşur ve böylece atmosferik paslanmaya karşı gözle görülür bir direnç gösterir. Saf ve tam saf alüminyum, ve ayrıca bakır içermeyen alaşımlar çok geniş bir ortama karşı dirençlilerdir. Bu sebepten doyalı bu ürünler inşaat ve kimya sanayilerinde, yiyecek ve içecek sanayisinde ve otomotive sanayinde geniş çapta kullanılmaktadır. Bununla birlikte, çok yüksek güç haddine sahip—500 N/mm2 üzeri—alüminyum temelli malzemeler sınırlı dirence sahiptir. Bu durum yapısal tasarım çözümleriyle telafi edilmelidir.

Soğuk ve sıcak şekillendirme özellikleri
Alüminyum görece olarak yüksek bozulma (deformasyon) direnci özelliğine sahiptir. Bununla birlikte, uygun teknik tesislerin kullanıldığı göz önünde tutulduğunda, alüminyum ve alüminyum alaşımları geniş bir yelpazede iyiden çok iyeye doğru soğuk ya da sıcak şekillendirme özellikleri gösterir.
HER BOY KÖŞELİ ALUMINYUM TEPSİ CEŞİTLERİ MEVCUT yazdgmz fiyat kg fiyatidir fazla alımlarda indirim uygulanır..
İletişim Bilgileri
Firma: Arifoğulları Metal Tic.san.ltd.şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Alüminyum Sanayi
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Maden ve Metal Diğer
Yetkili Kişi: yaşar alakuş
Adres: Adres: KILIÇÖZÜ SANAYİ SİTESİ 13. B BLOK KIRŞEHİR
Şehir: Kırşehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (386) - 2139651
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Her Boyda Alüminyum Tepsi Satısı
FİRMAMIZ 1999 YILINDA FAALİYETE GEÇMİŞTİR. SEKTÖRDE HENÜZ 10 YILLIK GEÇMİŞİ OLMASINA RAĞMEN KISA SÜREDE TANINMIŞ ve PAZARDA ÖNEMLİ BİR KONUMA GELMİŞTİ...
Arifoğulları Metal Tic.san.ltd.şti. firma bilgileri. Arifoğulları Metal Tic.san.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arifoğulları Metal Tic.san.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arifoğulları Metal Tic.san.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.