Arıtım Proje San. Tic. Ltd. Şti.

"Arıtma cihazları toptan satış servis montaj su arıtma filtre değişimi hizmetleri."

Şirket Hakkında
Sağlam altyapısı satış ve teknik destek ağı sayesinde Türkiye'nin her bölgesine bayilikler açmış olup, iş ortakları ve çalışanlarıyla dürüst, saygılı, prensipli oluşu, müşteri memnuniyeti esasına dayanan ilişkiler kurması sayesinde, kısa zamanda geniş bir müşteri tabanına sahip olmuştur.

İngiltere, Fransa, Almanya, Hollanda, Azerbeycan ve Irak’a ihracat yapmakta olup, sektöründe Dünya çapında kalıcı bir marka olmayı kendimize hedef edindik. Sektöründe müşteri memnuniyetini önemseyerek, tüm ürünlerine 10 yıl garanti vererek bir ilk olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Alt yapımızı geliştirerek Türkiye’de ilk Su arıtma mağazalar zinciri oluşturarak kalite ve ucuzluk ilkesinden taviz vermeden herkesin sahip olabileceği fiyatlarla siz değerli halkımızın hizmetine sunmanın ayrı bir gururunu yaşıyoruz. Su arıtma cihazı sahibi olmak bir lüks ihtiyaç değil, her kesimden insanın sahip olması gereken bir sağlık ürünüdür. Gayemiz herkesi su arıtma cihazı sahibi yapabilmek.

Su arıtma cihazları satış mağazalarını Güngören su arıtma mağazası sonrasında, Küçükçekmece su arıtma mağazası ve Güneşli su arıtma mağazası ile birlikte devam ettiriyor şimdi yeni açılan güngören su arıtma küçükçekmece su arıtma ve güneşli su arıtma satış mağazalarımız ile sizlere dahada yakınız, teşekkürler.
Arıtım Proje San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Arıtma cihazları
toptan satış servis montaj su arıtma filtre değişimi hizmetleri.
İletişim Bilgileri
Firma: Arıtım Proje San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Ev Gereçleri
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Ata Ova
Adres: Malazgirt Caddesi Kocasinan Merkez Mahallesi Kızılelma Sokak No:38 Bahçelievler, İstanbul, Türkiye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4742212
Faks: (212) - 4742242
Web Sitesi: http://www.aritma-cihazlari.com
Ürünleri
Estetik dizayn, 5 aşamalı filtre grubu 12 inç inline sediment filtre – 12 inç inline blok karbon filtre – 12 inç inline gac karbon filtre – post karb...
Estetik dizayn, 5 aşamalı filtre grubu 10 inç 5 micron sediment filtre – 10 inç blok karbon filtre – 10 inç gac karbon filtre – post karbon filtre – ...
Estetik dizayn, 5 aşamalı filtre grubu 10 inç 5 micron sediment filtre – 10 inç blok karbon filtre – 10 inç gac karbon filtre – post karbon filtre – ...
Estetik dizayn, 5 aşamalı filtre grubu 10 inç 5 micron sediment filtre – 10 inç blok karbon filtre – 10 inç gac karbon filtre – post karbon filtre – ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arıtım Proje San. firma bilgileri. Arıtım Proje San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arıtım Proje San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arıtım Proje San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-05-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.