Arkan Tarım Gıda A.ş

Şirket Hakkında
ARKAN TARIM
firmamız ş.urfa da tarım ürünleri gübre alım satımı yapar turkıyenın bir çok un ve makarnalık ve yem fabrıkalarına bugday arpa temın edıyoruz..ayrıca yurt dişinda ithal bugdayda getırmekteyız.. firmamız ayrıca hemde 5000 dönum arazısıyle üreticilik yapmaktadir..fırmamızda toplam 50 kişi çalişmakatadır.depolarımız sılolarımız ayrıca açık aktarma sahamız vardır guneydoğunun her bölgesınden ıstedımız bugdayı ve arpayı temın edebelıyoruz..



--------------------------------------------------------------------------------

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arkan Tarım Gıda A.ş
Sektörü: Gıda / Tarım » Hububat / Bitkisel Ürünler
Yetkili Kişi: ARKAN tarım
Adres: AKÇAKALE YOLU ÜZERİ ZAHİRECİLER BORSASİ NO:257
Şehir: Şanlıurfa
Ülke: Türkiye
Telefon: (414) - 2473448
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arkan Tarım Gıda firma bilgileri. Arkan Tarım Gıda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arkan Tarım Gıda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arkan Tarım Gıda A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.