Arkhestone Dekoratif Doğal Tuğla Kaplama

Şirket Hakkında
Dekoratif doğal tuğla ve Doğal Taş Hakkında

Doğal doğal tuğla tarihin her döneminde yapı malzemesi olarak kullanılmıştır. Doğada binlerce taş çeşidi bulunur ve her birinin farklı renkleri, farklı doku özellikleri vardır. Farklılıklarına göre zemin ve cephe kaplamalarında kullanılır. Mermer, traverten ve diğer doğal taşlar doğada kullanıma hazır halde bulunur. Yapılarda kullanmak için ebat ve form vermek yeterlidir. Dekoratif taş olarak mermer, traverten ve granit dış cephe kaplamalarında ve özellikle mekânların banyo, mutfak, balkon gibi alanların zemin ve cephe kaplamalarında, lavabo, küvet yapımında özellikle tercih edilmektedir. Doğal taşlar uygulandıkları her alana farklı ve göz alıcı görsellik katar.
Doğal taşların dekorasyonlarda tercih edilme nedeni sağladığı estetik ve farklı görsellikler olduğu gibi dayanıklı ve uzun ömürlü olmaları, ısı ve ses yalıtımı da sağlamalarıdır. Uygulama kolaylığı, temizliğinin ve bakımının da kolay olması tercih nedeni olmaktadır.

Dekoratif doğal taş kullanım alanları
Dekoratif doğal taş son yıllarda iç mekân dekorasyonlarında özellikle tercih ediliyor. Salon duvarlarında, kolonlarda, TV ünitesi arka duvarında, giriş ve koridorlarda doğal taşlarla farklı ambiyanslar yaratılıyor. Kafe, restoran, otel gibi mekânlarda özgün dekorasyon seçenekleri sağlıyor.

Doğal taşların makinelerde patlatılması yani kırılmasıyla elde edilen patlatma taş ise son yıllarda dış cephe ve iç mekân kaplamalarının en gözde malzemesi olmuştur. Diğer kaplama malzemeleri doğallıktan uzak olduğu için mekânlarında doğal şıklığı tercih edenler için en iyi seçenektir. Standart bir ölçüsü ve belli bir rengi yoktur. Yüzlerce ebat ve renk çeşitliliğine sahiptir. Patlatma taşlar zeminden çok cephe uygulamalarında kullanılır. Hem dış cephe hem de iç cepheler için uygundur.
Arkhestone Dekoratif Doğal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arkhestone Dekoratif Doğal Tuğla Kaplama
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Tuğla / Kiremit
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: İlker Kaya
Adres: Mustafa Kemal Mahallesi 3004 Cadde No:.109/b Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3244244
Web Sitesi: Arkhestone Dekoratif Tuğla Duvar Kaplama
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
El Yapımı Kaplama Tuğla
Dekoratif amaçlı El yapımı tuğla kaplama ile Duvar dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. % 100 El yapımı doğal tuğla kaplama fiyat ve uygulama bilg...
Arkhestone Dekoratif Doğal firma bilgileri. Arkhestone Dekoratif Doğal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arkhestone Dekoratif Doğal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arkhestone Dekoratif Doğal Tuğla Kaplama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-06-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.