Arma Rent A Car

"Antalya rent a car fiyatı ve araçları ile bir marka"

Şirket Hakkında
Antalya rent a car firmaları arasında köklü geçmişi olan Arma rent a car, otomatik vites araç seçenekleriyle de şehir içi trafiğinde size konforlu ve rahat seyahat etme ayrıcalığını sunmaktadır. Antalya araç kiralama firması olarak, bugün olduğu gibi yarında siz değerli müşterilerine hizmet vermekten gurur duyan personelimiz ile 7/24 her zaman hizmetinizdeyiz. Rent A Car hizmeti sorumluluk ve güven gerektiren bir sektördür. Size bu güveni veren Antalya Arma Rent A Car ayrıcalığını yaşamak için beklemenize gerek yoktur, bu farkı hep birlikte yaşamak için sizleri bekliyoruz.
Farklı model araçlar, kullanıcı dostu, yakıt tasarruflu birçoğu dizel arabalar ile Antalya Oto Kiralama firmamız olan Arma'dan Farklı çözümlerle hizmetinizdeyiz.
Arma Rent
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Renault fluence 2015 model dizel kampanya 15.08.2015 tarihine kadar yalnızca 80 TL.
İletişim Bilgileri
Firma: Arma Rent A Car
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Ulaşım
Yetkili Kişi: Murat Dal
Adres: Gençlik Mah. Fevzi Çakmak Cad.galip Apt. Nu:27/c Muratpaşa/antalya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2445383
Web Sitesi: www.antalyaarmarentacar.com
Ürünleri
Antalya rent a car, antalya oto kiralama, lara rent a car olarak 15.08.2015 tarihine kadar renault fluence 2015 model 80 TL. den başlayan fiyatlar i...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arma Rent firma bilgileri. Arma Rent adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arma Rent ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arma Rent A Car firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-07-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.