Armada Arıtım Mühendislik San. Ve Tic. Ltd. Şti.

"SU ARITMADA PROFESYONEL ÇÖZÜMLERİN DOĞRU ADRESİ"

Şirket Hakkında
1997 yılında Proses Suyu ve İçme Suyu Arıtma Sistemleri alanında faaliyete başladı. 2000 yılından itibaren de Evsel, Endüstriyel ve Paket Atıksu Arıtma Sistemleri ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Armada Arıtım Mühendislik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1997 yılında Proses Suyu ve İçme Suyu Arıtma Sistemleri alanında faaliyete başladı. 2000 yılından itibaren de Evsel, Endüstriyel ve Paket Atıksu Arıtma Sistemleri ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Proses ve İçme Suyu Arıtma, Endüstriyel Atıksu Arıtma, Evsel Atıksu Arıtma, Paket Arıtma, Çevre Danışmanlık, Atıksu, Laboratuar Hizmetleri, Su Yumuşatma Sistemleri, Aktif Karbon Filtreleri, Kum Filtreleri, Ultraviole Su Sterlizatörü, Ters Osmos Sistemleri, Seperatör Filtreler, Filtrant Mineraller, Otomasyon Valfleri, Deiyonize Sistemleri
İletişim Bilgileri
Firma: Armada Arıtım Mühendislik San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Yücel Güder
Adres: Cihangir Mah. Burnaz Cad. Konak Sok. No:20/3 Avcılar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5097225
Faks: (212) - 4210620
Web Sitesi: http://www.armadaaritim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Armada Arıtım Mühendislik firma bilgileri. Armada Arıtım Mühendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Armada Arıtım Mühendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Armada Arıtım Mühendislik San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.