Armada Tekstil İth.ihrc Turizim Tekstil San Ve Tic Ltd Şti.

Şirket Hakkında
Türkiye İç Giyim sektörünün köklü firmalararından biri olan Armada Tekstil 2000 yılından bu yana bay, bayan, çocuk iç giyimi üretimi yapmaktadır. Firmamız teknolojik gelişmeleri takip ederek üretimdeki kalitesini hergün yükseltip markalaşma yolundaki atılımlarını başarıyla sürdürmektedir. Tasarım ve model ekibimizin geliştirdiği özgün konsept ve ürün gruplarıyla, iç pazarlarda, iç giyim sektöründe saygın markalar arasında yer almaktadır.

Armada Tekstil; bilinçli tüketici profiline hitap eden bir marka olmaya herzaman aday olacaktır. Şıklık kadar kaliteyi, kalite kadar ekonomik olmayı prensip kabul etmekteyiz. Bu nedenle her ürününün, tüketici tercihinin kalıcılaşmasında aktif rol üstlendiğini bilinci ile üretim yakmaktayız. Üretirken birinci önceliğimiz insan sağlığı. Bu prensipten hareketle üretirken imalatı oluşturan her basamağı özenle takip ederiz.
Armada Tekstil İth.ihrc
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Armada Tekstil İth.ihrc Turizim Tekstil San Ve Tic Ltd Şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » İç Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Sütyen / Bayan İç Çamaşırı
Yetkili Kişi: Hüseyin Özcan
Adres: Toros Mah.Kenan Evren Bulvarı 78074 Sk. Hilmi Logoğlu İşmerkezi 1/D Çukurova/ADANA
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (322) - 2328168
Web Sitesi: www.armadatekstil.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Armada Tekstil İth.ihrc firma bilgileri. Armada Tekstil İth.ihrc adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Armada Tekstil İth.ihrc ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Armada Tekstil İth.ihrc Turizim Tekstil San Ve Tic Ltd Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-02-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.