Armada Yazılım Ltd.şti

Şirket Hakkında
Armada Yazılım, Cad-Cam-Cae sektöründe imalatçı firmaların yazılım ihtiyacını karşılamaya başladığı andan itibaren kısa sürede Türk endüstrisini destekleyici en büyük güçlerden biri haline gelmiştir. Bu gücünü imalatçıların daha da yakınında olduğunu göstermek için Pendik merkez ofisinden sonra İstanbul’da açtığı ikinci merkez ofisi olan Mecidiyeköy’de satış, eğitim ve teknik destek vermeye devam etmektedir. Türkiye genelinde de 6 şehirde verdiği bayiliklerle tüm Türkiye hedefine ulaşmada büyük yol almıştır.

Dünyada ve Türkiye’de en çok kullanılan Cad yazılımı olan SolidWorks, Ocak 2009 yılında Armada Yazılımı, SolidWorks Türkiye Distribütörü seçmiştir. Bu anlaşmayla beraber daha da güçlenen Armada Yazılım, Cad-Cam-Cae eğitimi ve teknik desteği konularında en iyi firma olduğunu yapılan bu seçimle göstermiştir.
Armada Yazılım Ltd.şti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Armada Yazılım Ltd.şti
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: ATAKAN AKÇAY
Adres: ÇINARDERE MAH.AKAN SOK.ERKAY İŞ MERKEZİ NO:3 KAT:3 DÖRTYOL PENDİK
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3798379
Web Sitesi: www.armadayazilim.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Armada Yazılım Ltd.şti firma bilgileri. Armada Yazılım Ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Armada Yazılım Ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Armada Yazılım Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.