Armani Yapı

Şirket Hakkında
Armani Yapı, Eskişehir ili Muttalip Organize Sanayi Bölgesi Kanalboyu 3. Km No: 43 ESKİŞEHİR adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Ali Öngel dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Armani Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Mutfak / Banyo
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Çelik Kapı
Yetkili Kişi: Ali Öngel
Adres: Muttalip Organize Sanayi Bölgesi Kanalboyu 3. Km No: 43 ESKİŞEHİR
Şehir: Eskişehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (222) - 3380872
Faks: (222) - 3380844
Web Sitesi: www.armaniyapi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Birçok ebat ve modelde zevkinize uygun seçenekleriyle ayrıcalıklı olmanın tadını yaşatacak ürünleri Armani Yapıda bulabilirsiniz....
Geniş ürün yelpazesiyle sizlere sunduğumuz en yeni kilit sistemleriyle donatılmış çelik kapılarımız kalite ve güvenilirliğine göre çok daha uygun fiy...
Her çeşit model ve ölçüde hayal ettğiniz şıklıktaki ürünlerimiz, tüketici titizliğinde, güvenilir ve modern çizgide üretilir ve sizlere sunulur..
İlan Talep ve Teklifleri
Armani Yapı Mutfak Ve Banyo Dolapları
İstenilen ölçü ve tarzda Banyo ve Mutfak Dolapları, Duşakabinler , Çelik Kapılar ve Amerikan Kapılar üretiyoruz. Yurtdışında önemli bir pazara sahibi...
Armani Yapı firma bilgileri. Armani Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Armani Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Armani Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.