Armea Group

Şirket Hakkında
ARMEA GROUP mükemmelliği amaçlayarak 1998 yılında kuruldu. Temel amacı sektörde ciddi yatırımlar gerçekleştirmek olan grup bugüne dek Türkiye'de önemli firmalar kategorisinde ön basamaklarda yer aldı.
Bugün İstanbul, İzmir, Konya ve Antalya'da da merkez ofislerini konumlandırmıştır.

Bu anlamda mükemmelliği amaçlayarak dürüstlüğü ilke edinen, çalışanlarıyla ve dinamik yapısıyla genç bir kurum olan Armea Group, hızla büyüyerek mermer ve maden üretiminde Türkiye'nin lider üreticileri arasına girmiştir.

Tüm ürünlerimiz ileri teknoloji ve estetik anlayışı ile üretilmektedir. Profesyonel yönetici kadromuz ve nitelikli personelimiz sizlere en kaliteli ürünü üretmek, en hızlı teslimatı yapmak ve en uygun fiyatı vermek için ara vermeden çalışmakta ve bu yolda yeni projeleri hayata geçirmektedir.

Müşterilerinin her birini özel olarak değerlendiren, çalışanlarının tecrübelerini yansıtarak çözümlemelere giden Armea Group, onların maksimum memnuniyetini esas kabul etmektedir.

Tüm bu veriler ışığında Gayrimenkul alanında entegre çalışan bir firma olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz.


Saygılarımızla;
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Armea Group
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: M.
Adres: ATATÜRK CADDESİ NO:384 K:1/2 1. KORDON ALSANCAK-İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4650520
Web Sitesi: www.armeagroup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Armea Group firma bilgileri. Armea Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Armea Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Armea Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-10-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.