Armin Packaging Dolum Makinaları

Şirket Hakkında
2018 yılında kurulan Armin Packaging, 14 yılı aşkın sektörel tecrübesi ile Türkiye’de ve Dünya’da dolum makineleri ve dolum hatları üretmektedir. Sıvı Dolum Makinası, Kapak Kapama ve Kapak sıkma Makinası, Etiketleme Makinesi başta olmak üzere daha birçok dolum makinasının üretimini ve ihracatını yapmaktadır.

Dolum Makinaları alanında uzmanlaşan ve her zaman teknolojiyi ve gelişimi vizyonu olarak kabul eden şirketimiz hem ulusal hem de uluslararası konjonktürde hedeflediği markalaşma yolunda emin adımlarla. Ürettiğimiz makinaların kalitesi, referanslarımızın memnuniyeti şirketimizin kurumsal çalışma anlayışının en temel altyapısını oluşturmaktadır.

Şirketimizin ürettiği bazı makinalar şunlardır:
Sıvı Dolum Makinası, Kapak Kapatma Makinası, Kapak Sıkma Makinası, Etiketleme Makinesi, Bal Dolum Makinası, Kavanoz Dolum Makinası, Otomatik Sigara Dolum Makinası, Sucuk Dolum Makinası, Ayran Dolum Makinası, Lokma Çikolata Ve Çikolata Dolum Makinası, Süt Dolum Makinası, Şişe Dolum Makinası, Kapsül Dolum Makinası, Lokma Dolum Makinası, Otomatik Dolum Makinası, Parfüm Dolum Makinası vb.

Armin Packaging şirketimizle hemen irtibata geçin ve istediğiniz makinalara sahip olun !..
Armin Packaging Dolum
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Armin Packaging Dolum Makinaları
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » Tarım / Gıda Makinaları
Yetkili Kişi: Sharafatdin Bekchanov
Adres: Yunus Mahallesi, Atölyeler Sokak B Blok No:1b 23 Kartal/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3870144
Web Sitesi: https://arminpack.com/tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Armin Packaging Dolum firma bilgileri. Armin Packaging Dolum adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Armin Packaging Dolum ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Armin Packaging Dolum Makinaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-12-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.