Armis Çelik Kapı

Şirket Hakkında
Armis Çelik Kapı 2013 yılında kuruldu. Özellikle proje bazında uygulamaları hedefleyen firmamız faaliyet gösterdiği çelik kapı sektöründe kalite ve güven i bir arada sunarak müşterilerinin beğenisini kazanmıştır. Güvenlik konusunda bina işyeri ve garaj gibi mekanlarda güvenlik konusunu ihmal etmeyen firmamız, özel ve proje bazındaki her uygulamayı iş titiziliğiyle gerçekleştirir.
Armis Çelik Kapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Armis Çelik Kapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Kapı
Yetkili Kişi: Cihan Cakir
Adres: Sahabiye Mahallesi İstasyon Caddesi No:14 Ak İş merkezi 14/702
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 2315252
Web Sitesi: https://www.armiscelikkapi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Çelik Kapı İmalatı
Çelik kapıda kaliteli malzeme ve usta işçiliğin harman olduğu marka.. Armis Çelik kapı nın ilkelerinden birisi kaliteli ürünleri uygun fiyatlara sun...
Armis Çelik Kapı firma bilgileri. Armis Çelik Kapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Armis Çelik Kapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Armis Çelik Kapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-08-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.