Armonı Ltd

Şirket Hakkında
ARMONI LTD SIRKETIMIZ 10 YILLIK IS TECRUBESI ILE UKRAINA VE TURKIYE PIYASASINDA TOMRUK KERESTE PVC PENCERE AGAC KAPI CELIK KAPI ITHALAT IHRACAT ISLERIYLE KENDINI GOSTERMEYI BASARMIS OLUP BU BASARISINI 2010 YILINA KADAR TASIMISTIR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Armonı Ltd
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Orman Ürünleri
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Kereste
Yetkili Kişi: VOLKAN CAKIR
Adres: UKRAINA
Şehir: Yurtdışı
Ülke: UKRAINA
Telefon: (380) - 6737203
Web Sitesi: www.armoni.at.ua
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Celık Kapı Kasası
UYGUN FIYATTAN HAZIR CELIK KAPI BOYALI CELIK KAPI KASASI ALMAK ISTIYORUZ ILGILENENLERIN BIZE MAIL YADA TELEFON YOLUYLA FIYAT VERMELIRINI RICA EDERIZ.
Tomruk Kereste
UKRAYNADAN 1 2 3 SINIF CAM KAYIN MESE TOMRUK OZEL SIPARIS IHTIYACLARINIZI KARISLAYA BILIRIZ.BILGI ICIN MAIL YADA TELEFON YOLU ILE BIZE OLASABILIRSI...
Armonı Ltd firma bilgileri. Armonı Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Armonı Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Armonı Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.