Arslan Yurttürk İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
Arslan Yurttürk İş Makinaları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 22 yıllık sektör tecrübesine sahip TSM Global Türkiye Makine Sanayi ve Tic. A.Ş. Japon menşeili Sumitomo İş Makinaları (Ekskavatör ve asfalt sericiler), İsviçre menşeili AMMANN (Asfalt ve toprak sıkıştırma makinaları), Japon menşeili YANMAR’ın (Mini ekskavatör ve yükleyicileri) Bölge bayisi olup; satış sonrası yedek parça ve servis hizmetlerini sağlamaktadır.



Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Yurttürk’ün sektördeki 25 yıllık iş tecrübesi (Volvo İş Makinaları 5 yıl teknisyenlik, Çukurova Ziraat 9 yıl teknisyenlik) ve dinamik kadrosu ile iş makinaları sektörüne yenilik katarak kaliteli hizmetleriyle sektördeki öncü kuruluşlardan biri olma yolunda hızla ilerlemektedir.

2010 yılından bu tarafa İstanbul Tuzla’da geniş ürün yelpazesi, gezici satıh aracı, uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla her zaman müşteri memnuniyetini öncelik kılarak hizmet vermektedir.

Ayrıca diğer iş makinaları gruplarında da servis ve yedek parça sağlayıcısı olarak hizmet vermektedir.
Arslan Yurttürk İş
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arslan Yurttürk İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Makina » İş Makinaları
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
Yetkili Kişi: Arslan Yurttürk
Adres: Aydınlı Mahallesi Patlayıcı Maddeler Yolu Caddesi Beyoğlu Sanayi Sitesi B Blok No:3, tuzla- İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3936350
Web Sitesi: http://yurtturkmakina.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arslan Yurttürk İş firma bilgileri. Arslan Yurttürk İş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arslan Yurttürk İş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arslan Yurttürk İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-11-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.