Artı Arıtma Sistemleri Galvano Cihazları Ltd Şti

Şirket Hakkında
Artı Arıtma Galvano Cihazları, metal kaplama sektörünün galvano ekipmanları ihtiyacını karşılamaktadır. Polipropilen polietilen pvc pvdf asit banyoları, silindirik ve prizmatik asit tankı, kaplama dolapları, kaplama tamburları, ısıtıcı-soğutucu serpantin, filtre ve asit pompaları vb imalatlar yapıp, baca gazı arıtma ve atık arıtma üniteleri kurmaktadır. Alanında uzman ve sertifika sahibi personelimizle konstrüksiyon imalatı ve polyester uygulamalar da faaliyet alanımız içerisindedir. Tüm uygulamalarımız garanti kapsamındadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Artı Arıtma Sistemleri Galvano Cihazları Ltd Şti
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Makineleri
Yetkili Kişi: Hüseyin KAYASOYLU
Adres: Küçüksu Mahallesi Çınarlıdere Sokak No31/A Üsküdar/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3323343
Web Sitesi: http://www.plasthome.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Artı Arıtma Sistemleri firma bilgileri. Artı Arıtma Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Artı Arıtma Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Artı Arıtma Sistemleri Galvano Cihazları Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.