Arti Barter

Şirket Hakkında
Dünyada milyarlarca dolarlık işlem hacmine sahip olan barter sistemi ARTI BARTER’la Türkiye’de farklı bir boyut kazanmıştır. Türkiye’de barter sistemini hayata geçiren 20 yıllık profesyonel isimlerinin yer aldığı ARTI BARTER, butik hizmetler sunan ilk barter şirketidir. ARTI BARTER, hemen her sektörün ihtiyaç duyduğu hizmet ve ürünleri, barter ortak pazarında üyelerine sunmaktadır. Müşterilerinden gelen taleplere göre ürün ve hizmet havuzundan cevap vermeye çalışan ARTI BARTER, ülke ekonomisine sağlayacağı katma değer açısından da önemli bir konumda yer almaktadır. Mal ve hizmetlerini satmakta zorlanan, üretim fazlası ürünleri olanlarla alıcıları bir araya getiren ARTI BARTER, her iki taraf için de kısa sürede faydalı bir çözüm üretmektedir. Çeşitli kurum ve kuruluşların borçlarına karşılık mal ve hizmetlerini pazarlayarak, onların kriz yönetimlerine de katkı sunan ARTI BARTER, bu anlamda da müşterilerine özel hizmet vermektedir. Özellikle inşaat, inşaat ürünleri, arsa, tarla, devremülk gibi gayrimenkul ve diğer üretim sektörlerinde önemli bir portföyü bulunan ARTI BARTER, hem alıcı hem de satıcıyı bir araya getirerek, önemli bir değer oluşturmaktadır. Ürün ve hizmetleriyle borçlarının yapılandırılmasında aktif çözümler sunabilmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arti Barter
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat / Emlak Diğer
Yetkili Kişi: EBRU ERMİŞ
Adres: E5 KARAYOLU MERTER İŞ MRK.NO/2 KAT:3/27
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4810498
Web Sitesi: www.artibarter.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arti Barter firma bilgileri. Arti Barter adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arti Barter ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arti Barter firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-09-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.