Artsport

Şirket Hakkında
ArtSport Güç Grubu Fitness Ekipmanlarını; Artim Otomotiv Bursa fabrikasında Otomotiv Sanayi disiplini, ISO-TS/16949:2009 Kalite Yönetim Sistemi, CE Normu ve DIN-EN/957 Avrupa standartlarına uygun üretmektedir. Komple entegre tesisimizde kesimden kaynağa, kaynaktan boya ve montaja kadar tüm süreçler seri başlangıç tekniği uygulayanarak ürünlerin birbirinin aynı olması sağlanır.
ArtSport üretim süreçlerinde ve ürünlerinde, EC Çevre Direktiflerine uygun malzemeler kullanır.
ArtSport bünyesinde bulunan Ar-Ge ve Mühendislik grubumuz her zaman yenilikçi ve ileri teknoloji uygulamaları ile ürünlerimizin kalite standartlarını yükselterek, müşterilerimizin ürünlerden maksimum faydayı elde etmesini garanti eder.
Ürünlerimizin yüksek kalite ve standartlarda olmasının ötesinde, insan vücudunu en yüksek performansta çalıştırılması için ergonomi ve bio-mekanik açısından denetlenmektedir. Bu alanda başarıya ulaşmak için tasarım aşamasından nihai ürünün elde edilmesine kadar uzman danışmanlar ile birlikte çalışılmaktadır.
ArtSport ürünlerinin sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde önemli bir araç olması ve her zaman bu sorumluluk ile ürünlerimizin müşterilerimize sunulması tek hedefimizdir.
Artsport
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Artsport
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Zayıflama Aletleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
Yetkili Kişi: Gamze BAKIRYAPAN
Adres: Nilüfer Köyü Kavaklıdere Sok. No:4 16013, Osmangazi / BURSA / TURKEY
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2449270
Web Sitesi: www.artsport.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Artsport / Sultan Hıdrolık Fıtness
Bayilik Paket(ler)inin içeriği : HİDROLIK FITNESS EKIPMANI VE SATIS EGITIMI Bayilik Verilecek İller : TURKIYE VE AVRUPA Yatırım Maliyeti : 20.000 T...
Artsport firma bilgileri. Artsport adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Artsport ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Artsport firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.