Arya Pres

Şirket Hakkında
2011 Mayıs ayında Deri Organize Sanayi Bölgesi Tuzla / İstanbul’da kurulmuştur. Halen faaliyetlerimizi Tuzla / İstanbul da ki imalathanemizde sürdürmekteyiz. Firmamız Metal Pres Baskı ve her türlü kalıp imalatı sektöründe üretim yapmakta ve bunları iç ve dış piyasaya sunmaktadır.

Müşterilerimizin ilk ve kalıcı tercihi olma gayemiz; sürekli olarak sektörün de en iyisi olma hedefini beraberinde getirmiştir. Bugün bulunduğumuz noktada, tüm dünya geneline yayılmış bir müşteri portföyüne sahip olmak ve bunun giderek yaygınlaşmasını sağlamak gurur vericidir.

Hizmet verdiğimiz bu sektörde müşterilerimizin istek ve beklentilerini, tüm çalışanlarımızın etkin ve eğitimli katılımı ile sürekli olarak daha üst seviyelerde karşılama gayemiz artarak devam etmiş ve edecektir. Bu amaçla tüm karar, uygulama ve hizmet gayemizde; sektörün ve müşterilerimizin beklentileri ile birlikte, sürekli gelişme prensibine inanılması, bulunduğumuz noktanın açıklanmasına yetecektir.

Teknolojiyi, yaratıcılık ve insanın eşsiz becerisiyle buluşturuyoruz. Tamamı Türkiye’de üretilen bu ürünlerimizin tüm dünya geneline yayılmış bir kullanıcı kitlesi olması ürünlerimize olan güvenin bir göstergesidir ve bu bizim için gurur verici… Ve bu gururu bizimle paylaşmanızdan onur duyuyoruz
Arya Pres
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arya Pres
Sektörü: Makina » Makina Parçaları
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: kahraman dagıstan
Adres: Deri Organize Sanayi Bölgesi Yan Sanayi Gelişme Alanı Etleme sok. 21 parsel no:12 Tuzla / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5910379
Web Sitesi: www.aryapres.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arya Pres firma bilgileri. Arya Pres adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arya Pres ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arya Pres firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.