Arya Psikoloji Danışmanlık Ve Eğitim Merkezi

Şirket Hakkında
Kurumumuz üç uzman psikolog tarafından kurulmuştur.Merkezimiz , etkili iletişim teknikleri, etkin dinleme, stres yönetimi, liderlik, öfke kontrolü, takım/ekip çalışması, psikodrama, zaman yönetimi , zor insanlarla başa çıkma, işe alım mülakatları, orta ve üst düzey yönetici değerlendirme ve işe alımlarında MMPI(MİNESOTA ÇOK YÖNLÜ KİŞLİK ENVANTERİ) uygulanması gibi kurumsal eğitim ve gelişim konularında;
ve
Evlilik Terapisi, Psikolojik Danışman lık, Çocuk , ergen psikolojisi, depresyon, Panik atak, OKB, sosyal fobi, uçuş fobisi, Travma sonrası stres bozukluğu, kişilik bozuklukları, Alkol Bağımlılığı, Madde bağımlılığı, Yeme bozuklukları, vajinismus, psikolojik testler, öfke kontrolü , özgüven geliştirme , varoluş kaygısı, iletişim teknikleri gibi psikolojik danışmanlık konularında hizmet vermektedir.
Arya Psikoloji Danışmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arya Psikoloji Danışmanlık Ve Eğitim Merkezi
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
Yetkili Kişi: Saadet Emişçi
Adres: Küçükyol sok. Hakan Ap. No:1/6 Bostancı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 4164414
Web Sitesi: www.aryapsikoloji.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arya Psikoloji Danışmanlık firma bilgileri. Arya Psikoloji Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arya Psikoloji Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arya Psikoloji Danışmanlık Ve Eğitim Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.