Arya Tercüme Merkezi

Şirket Hakkında
Uluslararası iletişim ve ticaret dünyasında tartışılmaz pay sahibi tercüme faaliyetlerini profesyonel bir vizyonla yürüten Tercüme Merkezimiz "en iyi sonuç" odaklı çalışmalarını sizle buluşturmaktadır. Devlet kurumları ve Türkiye çapında birçok şirkete çeviri konusunda profesyonel çözüm ortaklığı sunan Arya Tercüme Merkezi'mizin uzmanlık alanları:
Ticari Tercüme
Teknik Çeviri
Akademik Çeviri
Pc Program-Uygulama Çevirisi
Web Sitesi Tercümesi
Edebi-Sanatsal Çeviri
Belgesel-Dizi-Film Çevirisi
Sesli Çeviri
Mail Çeviri Sistemi
Tıbbi Çeviri
Hukuki Çeviri

Her türlü belge, metin, sesli ve görsel kaynaklar, belgesel, dizi, film görüntüleri, teknik konular, tıbbi kaynaklar, ticari anlaşma, sözleşme ve yazışmalar, websitesi, uygulama ve pc programları, kullanım kılavuzu, katalog, kitap, dergi, ve medya kaynakları gibi alanlarda profesyonel anlamda tercüme hizmeti, uzman tercümanlarımız ve redaktörlerimiz tarafından sunulmaktadır. Yabancı dilde yazılmış ya da görüntülenmiş kaynakları Türkçeye veya Türkçe olarak hazırlanmış her türlü kaynağı yabancı dillere çevirme amacımızla sektörde edindiğimiz tecrübe ve güvene sahip çıkarak profesyonel çeviri hizmeti vermeye devam ediyoruz. Bilgi gizliliği, zamanında teslimat, doğru hizmet ve makul fıyatlandırma prensiplerinden ödün vermeden profesyonel tercüme anlayışıyla hizmetlerimizi sunmaktayız.

En iyi fiyat ve minimum süre ile çevirileriniz Arya Tercüme Merkezimizin garantisi altındadır. Daha detaylı bilgi için bize ulaşabilir ya da web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Arya Tercüme Merkezi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Arya Tercüme Merkezi
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Çeviri / Tercüme
Yetkili Kişi: Arya Lingua
Adres: Kardelen Mah. 1901. Cad. Aydoğan-4 Sit. No:21 Batıkent / Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2303027
Web Sitesi: http://www.aryalingua.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Arya Tercüme Merkezi firma bilgileri. Arya Tercüme Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Arya Tercüme Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Arya Tercüme Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-10-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.