As Stor Dekorasyon Ve Perde Sistemleri

"EN İYİ ÜRÜN,EN İYİ FİYAT,KALİTELİ HİZMET"

Şirket Hakkında
ASSTOR DEKORASYON ve PERDE SİSTEMLERİ
KALİTELİ ÜRÜN, KALİTELİ HİZMET VE EN İYİ FİYAT POLİTİKASI İLE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ BENİMSEYEN FİRMAMIZ , 1996 YILINDAN GÜNÜMÜZE DEĞİN PERDECİLİK SEKTÖRÜNDE İMALATÇI VE İTHALATÇI OLARAK TOPTAN VE PERAKENDE MÜŞTERİLERİNE HİZMET VERMEKTEDİR.

KULLANACAĞI PERDELERİN ; DEKORATİF OLMASI, KOLAY TEMİZLENEBİLMESİ VE KULLANIŞLI OLMASI ARAYIŞINA GİREN TÜKETİCİLERE , EN KALİTELİ ÜRÜNÜ , EN İYİ HİZMET VE FİYATLA ULAŞTIRMA AMACINDA OLAN FİRMAMIZIN ÜRÜN YELPAZESİDE BU KRİTERLERE UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR.

ÜRÜN GAMMIMIZ İÇİNDE YER ALAN PERDE ÇEŞİTLERİMİZ AĞIRLIKLI OLARAK YURT DIŞINDAN İTHAL EDİLMEKTE OLUP , İMALATI VE MONTAJI FİRMAMIZ BÜNYESİNDEKİ KALİFİYE ELEMANLARCA GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR.

MÜŞTERİLERİMİZİN İHTİYAÇLARINI EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAMAK İÇİN ÜRÜN GAMMI , PERDE ÇEŞİTLİLİĞİ VE RENK ÇEŞİTİLİLİĞİ OLARAK GENİŞ BİR YELPAZEYİ İÇERMEKTEDİR.SATIŞ VE MONTAJINI GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ PERDE ÇEŞİTLERİMİZ:AHŞAP JALUZİ PERDE, AHŞAP STOR PERDE, SUN SCREEN KUMAŞ STOR PERDE, KUMAŞ STOR PERDE, DİJİTAL BASKILI PERDE; KUMAŞ DİKEY PERDE, PVC DİKEY PERDE, MİKRO JALUZİ PERDE, KIŞ BAHÇESİ, GEMİ VE YAT PERDESİ, SAHNE PERDESİ,

PERDECİLİK SÖKTERİNDE YILLARIN GETİRDİĞİ TECRÜBESİ VE GENİŞ PERDE ÇEŞİTLİLİĞİ İLE SİZ MÜŞTERİLERİNİN TÜM PERDE İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA DEVAM ETMEKTEYİZ.
As Stor Dekorasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
SUNSCREEN PERDE KUMAŞ STOR PERDE AHŞAP JALUZİ PERDE AHŞAP STOR PERDE KUMAŞ DİKEY PERDE SUNSCREEN DİKEY PERDE PVC DİKEY PERDE MİKRO JALUZİ PERDELERİN, İTYHALATINI, İMALATINI TOPTAN VE PERAKENDE SATIŞINI GERÇEKLEŞTİRMEKTEYİZ.
İletişim Bilgileri
Firma: As Stor Dekorasyon Ve Perde Sistemleri
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: MURAT
Adres: Karayolları Mah. Hekimsuyu Cad. 559.Sok. No:10 Küçükköy GAZİOSMANPAŞA/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5371383
Faks: (212) - 5370683
Web Sitesi: http://www.asstor.com.tr/tur/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Ahşap Stor Perde Uygulandığı mekanlara ahşabın sıcaklığını ve estetik görünümünü katan ahşap stor perdeler 10 yılı aşkın süredir firmamızca uzak do...
Son yıllarda oldukça sık bir kullanım alanı bulan sun screen kumaşların ithalatçısı konumunda olan firmamızın miktar ve renk çeşitliliği açısından Tür...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
As Stor Dekorasyon firma bilgileri. As Stor Dekorasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda As Stor Dekorasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

As Stor Dekorasyon Ve Perde Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-06-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.