Asa Organisation Group

"all service around your meeting&entertaiment&hotel"

Şirket Hakkında
ASA organisation group olarak, toplantı&conferans&eğlence&dance&show ve birçok gösteri dünyasında yer almıştır...tecrübelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda, sizlere kusursuz en iyi servis kalitesi sumak ve unutamayacağınız bir gösteri yaşatmaktır....
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Seminer

seminer etkinlikleri son yıllarda ciddi bir konu olmuştur.bu etkinliklerin düzenli, titiz, yapıcı, etkileyici yapılmaları ve kalıcı olmalarıdır. Seminerler birer uzmanlık işidir. ASA organizasyon gurubu olarak bilgi birikimimizle en iyi hizmeti vereceğimizden kuşkunuz olmasın. Artık, düzenlemeyi düşündüğünüz seminer, bayi toplantıları ve özel davetlerinizi,
titizlik ve güven içerisinde yapabilirsiniz!
İletişim Bilgileri
Firma: Asa Organisation Group
Sektörü: Hizmet » Gösteri ve Eğlence Hizmetleri
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Hotel
Yetkili Kişi: Harmuth Sandra&Aksoy
Adres: side
Şehir: Antalya/Berlin
Ülke: Türkiye/Germany
Telefon: (242) - 7630058
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.asa-organisation-group.de.tl
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Asa Organisation Group firma bilgileri. Asa Organisation Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Asa Organisation Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Asa Organisation Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-11-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.