Asadorfff Tekstil

"en ucuz toptan iç giyim "

Şirket Hakkında
Firmamız 1998den beri sadece erkek boxer uzerıne kurulmuş turkıyen birçom yerine hizmet vermektedir markalı boxer ler full likralıdır 1.kalite larak kalite kontrol yapılmış tekli paket düzineli paket haalinde hizmet sunmaktadır
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Sadece erkek likralı boxer üzerine hizmet vermekteyiz türkiyenin heryerine hizmetimiz pttcargo ile kapıda ödemeli bir şekilde sunmaktayız markalı boxer üzerine çalışmaktayız ayrıca ürünlerimiz 1.2. Ve 3. Kalite olarak sınıflandırılmış kalite kontrolden geçmiş uygun fiyatlarlada hizmet vermekteyiz.
İletişim Bilgileri
Firma: Asadorfff Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Erkek İç Çamaşırı
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
Yetkili Kişi: tevfik körükmez
Adres: Merkez malatya
Şehir: Malatya
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 6282679
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Erkek İç Giyim
Ucuz likralı markalı boxer turkıyenın heryerıne pttcargo kapıda ödeme ile ürünümüzü göndermekteyiz
Asadorfff Tekstil firma bilgileri. Asadorfff Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Asadorfff Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Asadorfff Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.