Asakua Su Ürünleri Ltd.

"Proje bizim işimiz"

Şirket Hakkında
Firmamız, su ürünleri yetiştiriciliğinde kuluçkahaneden çiftliğe ve çiftlikten pazara sunuma kadar her aşamada verimin arttırılması amacıyla dünya üzerinde geçerlilik kazanmış çözümleri yakından izliyor, alternatif çözümlerin sektöre girmesinde öncülük ediyor. ASAKUAnın başlıca ürünleri arasında açık deniz yetiştiricilik sistemlerinde kullanılan HDPE kafesler, mooring malzemeleri, HDPE Platformlar, balıkçılık ağları, yetiştiricilikte kullanılan çeşitli araçlar, ölçüm aletleri ve yemleme sistemleri geliyor. Kaliteli ve özgün tasarımlara sahip bu ürünlerin yanı sıra AS, mooring kurulumu, proje danışmanlığı, saha araştırmaları ve anahtar teslim uygulamalarıyla dünya genelinde su ürünleri yetiştiricilerine hizmet vermeyi amaçlıyor.
Asakua Su Ürünleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Asakua Su Ürünleri Ltd.
Sektörü: Gıda / Tarım » Et, Tavuk, Balık
İkincil Sektörü:Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Ata Burak Çakaloz
Adres: Caher Dudayev Bulvarı No:9/2 Mavişehir, Karşıyaka - İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3248604
Faks: (232) - 3248604
Web Sitesi: www.asaquaculture.com
Ürünleri
Deniz ortamında yetiştiricilik için ideal bir malzeme olan yüksek yoğunluklu polietilen (HDPE)malzeme, boru ve özel tasarlanmış dikmelerin özel bir t...
ASAKUA deniz üzerindeki şamandıralar ya da liman, balıkçı barınağı ve yat limanlarının ana ve tali mendireklerinde bulunan fener kulelerinde kullanıl...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Asakua Su Ürünleri firma bilgileri. Asakua Su Ürünleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Asakua Su Ürünleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Asakua Su Ürünleri Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.