Asel Terlik

Şirket Hakkında
HOŞGELDİNİZ...

2008 Yılında kurulmuş genç bir firma olmamıza rağmen bünyemizdeki genç ve dinamik eleman kalitesi ile sektördeki yerimizi almış bulunmaktayız.

Firmamız bünyesinde otel terliği, havlu terliği, sauna terliği, serigrafi baskı, promosyon ürünler en iyi kalitede üretilip değerli müşterilerimize en kısa zamanda teslim edilmektedir.

Çağın gelişen ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilecek kadromuz ile müşteri
memnuniyetini esas alarak , hedeflerimize azim ve kararlılıkla yürüyerek piyasanın köklü kuruluşları arasındaki yerimizi daha da sağlamlaştıracağız.


Saygılarımızla
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Asel Terlik
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: sedat durucan
Adres: karaman mah 1483 sok no:6
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 2646727
Web Sitesi: www.aselajans.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Asel Terlik firma bilgileri. Asel Terlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Asel Terlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Asel Terlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.