Asem Emlak

Şirket Hakkında

ASEM, uluslar arası çizgide kalitesini ispatlamış, belgelerle resmileştirmiş bir şirketler grubudur. ASEM, sektörde sahip olduğu 25 yılı aşkın deneyimi ile her zaman saygın, prestijli bir noktada yer almaktadır. ASEM, sahip olduğu satış sonrası hizmetleri ile müşterilerin meydana gelebilecek olası problemleri ile doğrudan ilgilenmektedir. ASEM, bünyesindeki finansal danışmanlar vasıtası ile müşterilerin kar marjını doğru zamanda doğru hareketle yükseltmektedir. ASEM , Emlakçılık mesleğini kurumsal bir yapıya kavuşturarak bu alanda yeniliklere ve ilklere imza atmayı hedefleyen bir mesleki bakış açısı ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Asem Emlak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Asem Emlak
Sektörü: İnşaat / Emlak » Asansör
Yetkili Kişi: Abdullatif bitkay
Adres: EFELER MAH . MENDERES BULV. NO:189 DİDİM/AYDIN
Şehir: Aydın
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 6874891
Web Sitesi: www.asememlak.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Asem Emlak firma bilgileri. Asem Emlak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Asem Emlak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Asem Emlak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.