Asil Yapı Prefabrik Ve Konteyner

"YAPILARINIZA ASALET KATIN"

Şirket Hakkında
ASİL YAPI PREFABRİK & KONTEYNER kaliteli üretimi ve uygun fiyatlı konteyner satışları ile sektörde üst sıralarda yer almaktadır. Firmamızın hedefi, içinde bulunduğu sektörde güven, kalite ve uygun fiyatın birleştiği nokta olarak anılmak ve bu doğrultuda kalıcı olmaktır. Güler yüzlü, genç ve eğitimli kadromuzla en uygun fiyat, en kaliteli ürün garantimizle, sınırsız ürün çeşitlerimizle, müşteri istek odaklı çalışmalarımızda siz değerli müşterilerimizin yanımızda olması gücümüze güç katacaktır.
Asil Yapı Prefabrik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Asil Yapı Prefabrik Ve Konteyner
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı
Yetkili Kişi: Asil Konteyner
Adres: Akşemsettin Mah. Sultanbeyli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4870408
Web Sitesi: www.asilyapiprefabrik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kampanya Betopanlı, Çelik Kapılı K.kartı Taksitli 42m2 2+1 Konut
VERİLEN FİYAT 42 m2 İKİ ODA, BİR SALON, WC&DUŞ, MUTFAKLI BİRLEŞİM KONTEYNER FİYATIDIR. ÜRÜN DIŞ DUVARLARI YANMAZ, SUDAN ETKİLENMEZ, DARBELERE...
Asil Yapı Prefabrik firma bilgileri. Asil Yapı Prefabrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Asil Yapı Prefabrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Asil Yapı Prefabrik Ve Konteyner firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-10-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.