Aslanca Mühendislik Ve Yapı Malzemeleri

"güven ve kalitenin adresi"

Şirket Hakkında
Manisa merkezde bulunan büromuzda ASLANCA MÜHENDİSLİK VE YAPI MALZEMELERİ ismiyle, inşaat malzemeleri toptan ve parakende satışını, kaliteli ürün ve fiyat avantajı yanı sıra alışılmışın dışında teknik eleman danışmanlığında satış yapmaktayız. Arzu edilen malzemenin zamanında teslim edip koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamak bizim işimizdir.
Teknik eleman danışmanlığında yaptığımız titiz çalışmalarımız ardında ürünlerimizi ASLANCA MÜHENDİSLİK VE YAPI MALZEMELERİ firmasında satış öncesinde yaptığımız gibi satış sonrasında da müşterilerimizin memnuniyetini temin etmek öncelikli hedefimizdir.
ASLANCA MÜHENDİSLİK VE YAPI MALZEMELERİ olarak, satış prensiplerimizden ve kalite ilkemizden ödün vermeyerek siz müşterilerimize sadece memnun olduğunuz sürece hizmet verebileceğimizin farkındalığıyla, en iyiye ve en doğruya ulaşma gayretini tükenmeyen bir enerji ile sürdürüyoruz.
Aslanca Mühendislik Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aslanca Mühendislik Ve Yapı Malzemeleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: CESİM ASLAN
Adres: fevzi çakmak mah. horazköy cad. 319/A
Şehir: Manisa
Ülke: Türkiye
Telefon: (236) - 2360605
Faks: (236) - 2360605
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kiremit
marsilya tipi silikonlu kiremit manisa teslimi olarak fiyat veriyorun diğer iller için lütfen arayınız
Aslanca Mühendislik Ve firma bilgileri. Aslanca Mühendislik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aslanca Mühendislik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aslanca Mühendislik Ve Yapı Malzemeleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.