Aslantur

Şirket Hakkında
Müşteri memnuniyetini önplanda tutan firmamız, deneyimli personel kadrosuyla yurtiçi-yurt dışı turlar, kültür turları, yurtiçi-yurt dışı uçak biletleri, vize işlemleri, hac-umre organizasyonları, rent a car işlemleriyle hizmet vermektedir.
Kuruluşumuz dürüst hizmet politikasını benimsemiş olup, en kaliteli ürün ve en ucuz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunmaktadır.
Aslantur İstanbul şubesiyle, İstoçta özel tur paketleri ve kampanyalarla Mehmet Emin ASLAN yönetiminde, deneyimli, dinamik, dürüst kadrosu ve profesyonel müşteri temsilcisi ekibiyle hizmetinizdedir.
Rent a car servisimiz mevcuttur
Aslantur
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Aslantur
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: MEHMET EMİN ASLAN
Adres: İSTOÇ 14. ADA NO:122 MAHMUTBEY/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6590888
Web Sitesi: www.superbilet.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Aslantur firma bilgileri. Aslantur adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Aslantur ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Aslantur firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.