Asra Makine Sanayi Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Sürekli olarak ürün kalitesi ve dürüstlüğü prensip edinen firmamız, 1997 yılında ilk projesi olan elektrikli kavurma makinesini geliştirip üretmiştir. Sonraki zamanlarda özel istek ve sipariş üzerine çeşitli makine ve otomasyon sistemleri geliştirip üretimini yapmıştır.

Kurulduğu günden beri yeni teknolojiyi takip eden ve uygulayan ASRA Makine Ltd.Şti. birçok yeniliğin başlatılmasında ve geliştirilmesinde öncü olmuştur. Bugünkü üretim gamından olan quadro tip paket üreten dikey paketleme makinesini, yine özel siparişle ilk olarak 2003 yılında üretmiştir. Firmamız 2013 yılından bu yana bütün yoğunluğunu paketleme sistemlerine adamıştır. Ulaştığımız nokta; modern üretim tesislerinde, tasarım aşamasından başlayarak, malzeme seçimi ile etüdü, üretim yöntemlerinin planlanması, bilgisayar destekli çözümlerle fikri hakları tamamen firmamıza ait makine projesi oluşturulmaktadır. Bunun ışığında tasarlanan parçalar, CNC ve konvansiyonel kontrollü tezgahlarla üretimi yapılmaktadır. Makinelerimizin otomasyon ve yazılım çözümleri firmamız bünyesinde özgün olarak yazılmaktadır.

Firmamız dikey paketleme makineleri, çok kefeli ve lineer teraziler, vidalı ve volimetrik dolum üniteleri, gıda işleme makineleri, dikey ve Z tipi elevatörler, çeşitli konveyörler ve özel projeler üretmektedir.
Asra Makine Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Asra Makine Sanayi Ltd.şti.
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Makineleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Makine Parçaları
Yetkili Kişi: Hüseyin Alanya
Adres: Fevzi Çakmak Mah. Gülistan Cad. No:96 42050 Karatay
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2333799
Web Sitesi: www.asrapak.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Asra Makine Sanayi firma bilgileri. Asra Makine Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Asra Makine Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Asra Makine Sanayi Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-11-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.