Assistcar Rental

Şirket Hakkında
Oto Kiralama sektörünün önde gelen firmaları arasında bulunan AssistCar Rental 15 yıllık tecrübesi ile başta İstanbul olmak üzere İzmir, Kayseri ve Antalya şubeleriyle ISO9001-2000 kalite standartları çerçevesinde hizmetlerine günlük kiralama, transfer hizmetleri ve filo kiralama şeklinde devam etmektedir.
Filomuzda tamamı 2010-2011 modellerden oluşan ve tamamı uluslararası standartlarda ekonomik grup(Renault Clio, Hyundai Accent)orta grup (Renault Fluence , Ford Focus)Aile Araçları(Renault Kangoo, Fiat Doblo), Minibüs(Hyundai Starex, Renault Traffic)Intermediate grup(VW Passat, VW Jetta)Prestige grup(Mercedes E200, BMW 520) ve 4X4 (Range Rover, Land Cruiser)araçlar bulunmaktadır.Dizel ve Benzinli modelleri mevcuttur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Assistcar Rental
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm / Otel Diğer
Yetkili Kişi: Selçuk Göç
Adres: Kültür Sok.No:1 Metroport AVM B3 Kat No:4 Bahçelievler/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4422632
Web Sitesi: www.assistcarrental.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Assistcar Rental firma bilgileri. Assistcar Rental adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Assistcar Rental ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Assistcar Rental firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.