Astek Etiket

Şirket Hakkında

Astek Etiket

1993 yılından günümüze kadar Astek etiket genel ve özel markalara etiketler üretmektedir. Kendine ait 1000 metrekarelik yüksek donanımlı tesisinde yüksek rekabetçi, yüksek kalitede ve yenilikçi bir şekilde müşteri odaklı çalışmayı alışkanlık haline getirmiş ve rakiplerinden her zaman birkaç adım önde olmayı başarabilmiş olmanın gururuyla büyümeye devam etmiştir. Günümüzün rekabetçi şartlarında kalitenin yanı sıra, fiyat ve termin süreleri imalatçı firmaların en büyük sorunlarından birisi olmakla birlikte çözümü doğru tedarikçilerle çalışmak olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Başarılı olan firmalar doğru yönetilen ve ve doğru tedarikçilerle çalışan firmalardır.

Kalite anlayışımız; kalite, firmamızda yapılan işlerin tümünde yansıyan en önemli değerdir. Firmamızın kalite hedefi “sıfır hata”dır. Bu hedefin temel şartı olan kalite kontrolü, günlük operasyonların her aşamasında; sipariş girişinde, grafik ve dizaynda, ürünlerin yapımında, baskıda, üretim sürecinde ve ürünlerin sevkiyatın da eksiksiz ve en titiz biçimde uygulanır. Firmamızın kalite sorumluluğu sevkiyattan sonra da devam eder. Firmamız ürettiği her ürünün arkasındadır. Firmamızın ürettiği ürünlerinin her birinde kolayca algılanan yüksek kalite standardı bir tesadüf değildir. Bu, üretimin işleyişi sırasında kullanılan teknolojinin ve hammaddelerin dikkatli bir şekilde araştırılması ve elbette sahip olunan büyük bilgi birikimi ve deneyimin en doğal sonucudur. Firmamızın uzun yıllardır aynı bünyede çalışan, kurumsal anlayış ve değerleri özümsemiş, konusunun uzmanı çalışanları ve en son teknoloji ürünü ekipmanlarıyla, başta jeans firmaları olmak üzere tekstil, konfeksiyon, ayakkabı sektörlerine en iyi hizmeti, en kaliteli şekilde sunmayı amaçlamaktadır.

Firmamızın kurulduğu ilk günden itibaren tek bir misyonla çalışmaktadır: ”SEKTÖRÜN EN İYİSİ İLE ÇALIŞMANIN AYRICALIĞI YAŞAYIN” firmamız bunu en iyi şekilde başarabilmek için; kaliteli üretim, fiyat ve zamanında teslim kriterlerine, varlığı
Astek Etiket
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Astek Etiket
Sektörü: Tekstil / Giyim » Etiket ve Rozet
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
Yetkili Kişi: Tarkan Tekdemirkoparan
Adres: Yılanlı Ayazma Yolu Cad No6 D23 Davutpaşa Zeytinburnu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4820333
Web Sitesi: www.asteketiket.com
Ürünleri
Her tür deri etiket imalatımız vardır. Ceket, mont, kürk, denim ürünleriniz için markanızı en iyi yansıtan etiketi imal ederiz.
Her tür sallantı kartı imalatımız vardır. İstekleriniz doğrultusunda dizayn çalışması neticesinde onayınız olması durumunda kısa sürede istediğiniz k...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Astek Etiket firma bilgileri. Astek Etiket adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Astek Etiket ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Astek Etiket firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-05-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.