Asya Tek Transport Ulus Taş Dış Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
ürkiye ve Dünya Nakliye sektörüne farklı bir hizmet anlayışı getirmek amacıyla kurulan Asya Transport müşterilerine komple çözüm paketleri sunan sektöründe uzman ve öncü bir firmadır. Asya Transport Uluslararası Taşımacılık Ltd. Şti. teknolojiye ve en önemlisi insana yaptığı yatırımlar ile mükemmel hizmet vermek üzere kurulmuştur.

Kara, hava ve deniz taşımacılığı, depo ve antrepo hizmetleri konularında tüm lojistik ihtiyaçlarını en uygun, hızlı ve eksiksiz olarak taşımanın gururu içindedir.

Başta İran olmak üzere Irak, Özbekistan, Türkmenistan ve diğer Türki Cumhuriyetleri, Suriye, Orta doğuya lojistik hizmeti vermektedir.

Asya Transport, Türkiye'de özellikle 2005 yılı sonrası gerçekleştirilen ihracat ve ithalat hamlelerinde; hizmet yelpazesini genişleterek, liman hizmetleri ve lojistik destekler sunarak müşterilerinin isteklerine eksiksiz cevap vermiştir.

Asya Transport Çözümleri;

Proje ve Ağır Yük Taşımacılığı
Depolama
Yurt içi ve Yurt dışı Nakliye
Konteynır Taşımacılığı
Karayolu Taşımacılığı
Denizyolu Taşımacılığı
Havayolu Taşımacılığı
Demir Yolu Taşımacılığı
Bu alanlarında uluslararası standartlara uygun hizmet vermektedir.
Altyapısı sağlam, kendine güvenen ve takım bilinci içerisinde çalışan bir kadroya sahip olan Asya Transport, İstanbul Merkez ofisinden müşterilerine ulaşmaktadır. Bu merkezde bulunan uluslararası iletişim ağı, yurtdışı ve yurtiçi lojistik koordinasyonu sağlamakta ve müşterilerimize büyük kolaylık sağlamaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
UluslarArası Nakliye

Asya Transport stratejisi; müşterilerimizin öngördüğü toplam tedarik sürelerine göre istenilen ürünü, istenilen yerde, istenilen zamanda teslim etmek üzerine kuruludur.
Asya Transport, düzenli ve sağlıklı organize lojistik hizmetler vermektedir. Gönderici firmalar ile sürekli temas halinde olup malın sipariş şartlarına göre uygun evrak hazırlanması, depo çektirmesi malın yola çıkartılması, varışı ve yukarıda tüm sözü edilen lojistik hizmetlerin her safhasında müşteriyi bilgilendirmesi, transit süre garantisi verilmesi hizmetleri arasındadır.
Asya Transport Uluslararası Taşımacılık Ltd. Şti. Türkiye merkezli sınırlar ötesi taşımalarda, Dünya'nın her noktasına ulaşabilme imkanını bir ya da birbiri ile bağlantılı taşıma modellerini kullanmak suretiyle en optimum zaman ve maliyet fırsatlarını yaratarak kurumların hizmetine sunar.

Karayolu taşımacılığı diğer nakliye modları içerisinde alıcıya hızlı ve kapıdan kapıya taşıma avantajlarının sunulduğu bir taşıma şeklidir.Çalıştığımız tüm destinasyonlarda yaygın acenta ağı ile çalışılan ülkelerin hukuki ve ticari mevzuatınıntakibi, karayolu nakliyesinde deneyimli ve uzman operasyon kadrosu, mallarınızın gideceği noktaya sorunsuz ulaşması için ambalaj, istif ve dökümantasyon konusunda sizlere yardımcı ekip ile malınızın miktarı ne olursa olsun komple ve parsiyel taşıma servisleri ile hizmetinizdeyiz.

Karayolu Taşıma Hizmetlerimiz

* KAPIDAN KAPIYA KOMPLE VE PARSİYEL TAŞIMALAR
* HIZLI , GÜVENLİ VE EKONOMİK TAŞIMA
* AĞIR TAŞIMA VE PROJE TAŞIMACILIĞI (ÖZEL TAŞIMALAR)
* RÖMORK İÇERİSİNE DÜZGÜN İSTİFLEME
* VARIŞ , ÇIKIŞ NOKTALARINDA VE TAŞIMA SÜRESİNCE PROFESYONEL
* OPERASYON HİZMETLERİ

DENİZYOLU TAŞIMASI

Günümüzde bir malın hasarsız olarak uzak pazarlara sunulması, başka bir deyişle nakliyesi, malın kalitesi ve fiyatı kadar önemli bir unsur haline gelmiştir.Malı hasarsız, mümkün olduğu kadar kısa sürede ve ucuz bir şekilde üretim noktasından pazarlara taşıya
İletişim Bilgileri
Firma: Asya Tek Transport Ulus Taş Dış Tic Ltd Şti
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: MURAT
Adres: KARLIKTEPE MAH SAĞANLIK CAD MEYDAN SOK NO:6 KARTAL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5171730
Web Sitesi: www.asyatransport.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Asya Tek Transport firma bilgileri. Asya Tek Transport adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Asya Tek Transport ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Asya Tek Transport Ulus Taş Dış Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-10-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.