Ata Havuz, Havuz Kimyasalları, Havuz Ekipmanları

Şirket Hakkında
ATA Havuz 2000 yılında kurulmuş olup, Havuz yapımı, Hazır Havuz Sistemleri, Havuz Kimyasalları, Havuz Ekipmanları, Süs Havuzu, Aquapark Sistemleri, Sauna yapımı ve Ekipmanları alanlarında faaliyet göstermeye başlamıştır.


Ata Havuz grubu olarak yüksek kalitede ürün yelpazemizle, geniş pazarlama ağımızla ve deneyimli teknik kadromuzla Türkiye’nin her noktasına ulaşarak sayısız işletmeye hizmet vermenin haklı gururnu yaşıyoruz.


Amacımız havuz kimyasalları, hazır havuz sistemleri, Aquapark, Havuz Yapımı, Sauna yapımında sektörün kalitesini yükselterek, sizlere en iyi hizmeti sağlayabilmekir. Misyonumuz Yaratmak ve Geliştirmek.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ata Havuz, Havuz Kimyasalları, Havuz Ekipmanları
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Nur Önal
Adres: Yenişehir Mah. Osmanlı Bulvarı No: 6 Pendik / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (505) - 9729692
Web Sitesi: www.atahavuz.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ata Havuz, firma bilgileri. Ata Havuz, adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ata Havuz, ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ata Havuz, Havuz Kimyasalları, Havuz Ekipmanları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.