Ata İklimlendirme

Şirket Hakkında
Ata İklimlendirme Ltd.Şti. 1993 yılından buyana BULUT GROUP şirketlerinin bir kolu olarak ısıtma, soğutma, iklimlendirme, havalandırma, kanal, cihaz ve ekipmanları üretim ve satışında faaliyet göstermektedir.
Portföyünde bulundurduğu birçok dünya markası ve sahip olduğu rekabetçi üretim kapasitesiyle 17 yıllık başarıya imza atmıştır.
Dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından izleyip, kendi tecrübesiyle birleştirerek yeni ve üstün ürünler geliştirmeyi hedef olarak belirleyen Ata İklimlendirme, yüksek kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini amaç edinen , satış sonrası hizmet anlayışıyla da Türkiye ve dünyanın bir çok ülkesinde tercih edilen bir marka olmuştur.
Ata İklimlendirme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ata İklimlendirme
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: Özlem Bulut
Adres: Vedat Dalokay Cad.No:100-1/1 GOP-ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4361113
Web Sitesi: www.ataiklimlendirme.com
Ürünleri
KASET FİLTRELİ HÜCRELİ ASPİRATÖRLER Kaset tipi filtrelerde kullanılan filtre çeşitleri : - Metal Tel Filtre ( yağ tutucu ) - Granül Karbon (koku t...
Yeni seri klima santrallarımız; 14 ana ve 42 ara modelden oluşmakta ve 1.000 m³/h - 85.000 m³/h kapasite aralığında ihtiyaca bağlı olarak ısıtma, soğ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ata İklimlendirme firma bilgileri. Ata İklimlendirme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ata İklimlendirme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ata İklimlendirme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.