Ata Nakliyat

Şirket Hakkında
Ata nakliyat 1995 yılıda kurulmuş olup evden eve sektöründe uzman kadro modern araclar ve asansör secenekleri ile kaliteli bir hizmet sunmaktadır.evden eve nakliyat bizim işimiz eşyalarınız bizim icin cok deyerlidr ata nakliyat izmir şehrinde evden eve nakliyat ta büyük bir kuruluş ve vardiyi hizmetler dogrultusunda bu güne kadar tüm müşterilerinden tam not almış olup güvenilir bir şirket haline gelmiştir tüm müşterilerimize teşekkürlerimizi sunar saglık mutluluk dileriz
Ata Nakliyat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ata Nakliyat
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Diğer
İkincil Sektörü:Ambalaj » Nakliye Ambalajlama
Yetkili Kişi: serkanturkelli
Adres: mızraklı caddesi no 90/1a yeşilyurt izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2449354
Web Sitesi: atanakliyat.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ata Nakliyat firma bilgileri. Ata Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ata Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ata Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.