Ata Yurtdışı Eğitim

"Yurtdışı Eğitimde Uygun Fiyatlar, Kaliteli Okullar"

Şirket Hakkında
ATA Yurtdışı Eğitim yurtdışında eğitim almak isteyen öğrencilerle ilgili tüm okul kayıt ve kabul işlemlerini gerçekleştirmekte olup, vize danışmanlık hizmeti, istekleriniz doğrultusunda konaklama ayarlanması, talep edilmesi halinde havaalanı karşılama hizmeti, ekonomik uçak bileti temini gibi imkanları da ücretsiz olarak sunmaktadır. Sizin yapacağınız tek şey, hedef ve beklentilerinize uygun okula ATA Yurtdışı Eğitim çalışanlarının da yardımıyla karar vermek olacaktır. Ayrıca ATA Yurtdışı Eğitim çalışanları eğitiminiz süresince çıkabilecek her türlü problemde de sizinle iletişimi koparmadan sorunun en hızlı şekilde çözümü için yardımcı olmaktadır.
Ata Yurtdışı Eğitim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ata Yurtdışı Eğitim
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Yazılı Basın
Yetkili Kişi: Eren Atakay
Adres: Tunali Hilmi Cad. Kugulu Is Hani A Blok No:123/32 Kavaklidere/ Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4682758
Faks: (312) - 4269825
Web Sitesi: www.ataegitim.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ata Yurtdışı Eğitim firma bilgileri. Ata Yurtdışı Eğitim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ata Yurtdışı Eğitim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ata Yurtdışı Eğitim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.