Atabay Elektronik

Şirket Hakkında
1996 Yılından Bu Yana Elektronik Sektöründe Olan Firmamız , Piyasanın En Kaliteli Ürünlerini Seçip En Uygun Fiyatlarla Müşterilerine Sunmaktadır.merkezi Uydu Sistemlerinde , Siteler , Oteller , Hastaneler , Askeri Tesisler , Okullar Ve Bireysel Sistemlerde Güçlü Referanslarımız İle Gururluyuz.2005 Yılında Dreambox Uydu Alıcılarınıda Listesine Katan Firmamız , 2010 Yılında Piyasanın Güçlü Ürünlerinden Atlanta Uydu Cihazlarınında Ege Bölge Bayiiliğini Alarak Kaliteden Ve Hizmetten Ödün Verilmez Anlayışıyla Yoluna Devam Etmektedir. Atabay Elektronik Toptan Satış Pazarlama Elektromarket35 E-satış , Perakende Satış , Servis , Onlıne Destek
Atabay Elektronik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Atabay Elektronik
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
Yetkili Kişi: AYFER ATABAY
Adres: 1729 SOKAK NO 4-B KARŞIYAKA İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3235055
Web Sitesi: www.elektromarket35.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Dreambox Dm 800 Hd Pvr
ENİGMA2 Video çıkış çözünürlükleri : 576i, 576p, 720p, 1080i -Ayarlama Birimi , Tak ve Kullan -Yüksek Çözünürlüklü görüntü ( OLED...
Dreambox Dm 500s
DREAMBOX DM 500s 1. KLON 120, 00 TL
Atabay Elektronik firma bilgileri. Atabay Elektronik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atabay Elektronik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atabay Elektronik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.