Atacan Teks. Yan Ürn. Paz. Ve Matb. San Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
her türlü tekstil yan ürünleri ve aksesuarları pazarlaması alanında faaliyet gösteren firmamız 10ncu yılnı doldurmuş olup yaklaşık 1 yıldan beri de büro malzemeleri-kırtasiye alanında da hizmet vermektedir.ASTEL KOLİ BANTI, ERSA ETİKET, EFES TELA vs. byiliklerimiz mevcut olup, kolibantı, meto etiketi, dokuma ve örme lastik, tela, taşıma torbası, düğme, cırt bant, iğneli ve tres kordon, şeffaf omuz ekstraforu, dantel vs.ürünlerde satışında iddaalı olduğumuz kalemlerdir.NUMUNE BOYAMALARIN ANINDA YAPILACAĞI KÜÇÜK ÇAPLI BİR BOYAHANEMİZDE MEVCUTTUR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Hizmet sunduğumuz ürün yelpazemizde;HER TÜRLÜ YAPIŞKAN BANTLAR(ASTEL), HER TÜRLÜ YAPIŞKAN ETİKETLER(ERSA MARKA), HER TÜRLÜ KAĞIT VE BEZ TELALAR(EFES MARKA), HER TÜRLÜ DOKUMA VE ÖRME ŞERİT VE LASTİKLER, DÜĞME, CIRT BANT, KIRNAP, ÇENGELLİ İĞNE, STANDART VE ELLE GEÇMELİ KILÇIKLAR, KUŞGÖZÜ-KLIKIT-ÇITÇIT VE RİVETLER, ŞEFFAF OMUZ EKSTRAFORU, TAŞIMA TORBASI, YEDEK DÜĞME POŞETİ, İĞNELİ VE TRES KORDONLAR, KREBS(LEKE İLACI), BAĞUCU VE STOPERLER İLE ONLARCA DEĞİŞİK AKSESUAR VE YAN ÜRÜNDE MEVCUTTUR.HER TÜRLÜ AKSESUAR VE PARÇA BOYAMALARINIZDA ANLAŞMALI BOYAHANELERDE İTİNA İLE YAPTIRILIR.
İletişim Bilgileri
Firma: Atacan Teks. Yan Ürn. Paz. Ve Matb. San Tic.ltd.şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
İkincil Sektörü:Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Kırtasiye
Yetkili Kişi: rasim sabri güner
Adres: aytaç mah.5.sok.no.65/a halkalı /k.çekmece
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6985722
Faks: (212) - 6989932
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Atacan Teks. Yan firma bilgileri. Atacan Teks. Yan adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atacan Teks. Yan ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atacan Teks. Yan Ürn. Paz. Ve Matb. San Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.