Ataş Çelik Yapı

Şirket Hakkında
Dünya yapı endüstrisindeki son gelişme ve teknolojileri yakından takip eden ATAŞ ÇELİK YAPI, konularında uzman mühendis ve mimar kadroları ile ülkemiz insanlarının ihtiyaçlarını ve deprem riskini göz önünde bulundurarak, yapımı kolay, maliyeti düşük, deprem için tam güvenli ve kullanıcı için konfor düzeyi yüksek yapı inşa etmeyi hedeflemektedir. Hafif çelik yapı sistemli müstakil konutların lüks olmaktan çıkıp ülkemiz için bir gereklilik olduğunu ve insanımızın daha konforlu bir hayata sahip olmasının bir hayal olmadığına inanan ATAŞ ÇELİK YAPI, bu amaç doğrultusunda çalışmalarını sürdürmektedir.
Ataş Çelik Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ataş Çelik Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Çelik Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
Yetkili Kişi: atascelik yapi
Adres: Gazioğlu mevkii menekşe evler sitesi No 18 merkez TEKİRDAĞ
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (282) - 2312424
Web Sitesi: www.atascelikyapi.com.tr
Ürünleri
ÇELİK EV YAPIM AŞAMASI
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ataş Çelik Yapı firma bilgileri. Ataş Çelik Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ataş Çelik Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ataş Çelik Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.