Atasaa Group Yayıncılık Dış Ticaret San.a.ş.

Şirket Hakkında
Firmamız ATASAA GROUP İthalat, İhracat, Proje Maket tasarımı, Dış ticaret danışmanlığı, Promosyon, Matbaa, Gastronomi ve daha bir çok sektörde faliyet göstermektedir.
Ayrıca Masa üstü Şarj Cihazı Avrupa Distribütörü dür.
Masaüstü şarj cihazı nedir ?
Cep telefonu, tablet gibi cihazların şarj edilmesini açık alanlarda olanak sağlayan, cafe, restaurant, pastane gibi işletmelerde sıkça karşılaştığımız cihazlardır. Masaüstü şarj cihazı aklımıza ilk olarak şarjjet markasını getirir, bunun nedeni şarjjet markasının dünyada ilk defa madeni para ile çalışan masaüstü şarj cihazı patentini alması ve ilk olmasıdır. Bu sayede masa üstü cihazı sektöründe ilk ve rakipsiz olarak tek olan şarjjet kendini geliştirme ve kurumsallaştırma yoluna gitmiş, madeni para ile çalışan cihazlar sınıfında lider olmuştur.
ŞARJJET FİRMANIZA EK GELİR SAĞLAR
ŞARJJET FİRMANIZA EK GELİR SAĞLAR Şarjjet sayesinde kazanan müşterilerimiz her geçen gün artmakta, şirketimizin belirlediği alanlarda şarjjet cihazımızın temini sağlanmakta, anlaşılan işletmelerin mağazalarına şarjjet cihazları konumlandırılmaktadır. Restaurant, cafe, bar, gece kulübü, pastane, kantin, çay bahçesi gibi hizmet veren işletmeler ile şarjjet anlaşması yapılabilmektedir.
BAKINIZ : www.sarjjetug.com
Atasaa Group Yayıncılık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Atasaa Group Yayıncılık Dış Ticaret San.a.ş.
Sektörü: Gıda / Tarım » Lokanta / Cafe
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İhracat
Yetkili Kişi: Ömer Saa
Adres: Yeni Soğanlık Mah. Kartal
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 9393620
Web Sitesi: www.atasaagroup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Atasaa Group Yayıncılık firma bilgileri. Atasaa Group Yayıncılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atasaa Group Yayıncılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atasaa Group Yayıncılık Dış Ticaret San.a.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-03-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.