Ataşehir Teknik Eğitim Merkezi

Şirket Hakkında
Ataşehir Teknik Eğitim Merkezi; Autocad, 3ds Max, Maya, Revit, Inventor, Simulation, Sap2000, Sta4cad, Xsteel, Solidworks, Web Tasarım, Grafik Tasarım, Ms Project, Photoshop, Google Ceo, Java, Primavera gibi birçok programın profesyonel olarak eğitiminin verildiği Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ve aynı zamanda ATC yani "Autodesk Yetkili Eğitim Merkezi" ünvanına sahip bir eğitim kurumudur. Bu sayede öğrencilere autodesk ürünlerinin en son, en güncel ve limitsiz sürümleri ile çalışma imkanı sunmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ataşehir Teknik Eğitim Merkezi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Bilgisayar Kursu
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
Yetkili Kişi: Ahu Temel
Adres: Atatürk Mah. Yakut Cad. Yakut Sitesi 17. Blok D:1 Ataşehir / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4558519
Web Sitesi: http://www.atasehirteknikegitim.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ataşehir Teknik Eğitim firma bilgileri. Ataşehir Teknik Eğitim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ataşehir Teknik Eğitim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ataşehir Teknik Eğitim Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-02-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.