Atc Finans, Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmalık

Şirket Hakkında
2007 Yılında Ankara Merkezli Olarak Faaliyette Olan Firmamız Uzman Kadrosu Ve İsviçre Zürich Merkezli Partner Firması İle Yatırım , Finans , Kar Ortaklığı , Çözüm Ortaklığı Konularından Danışmanlık Ve Müşavirlik Hizmeti Vermektedir.

İsviçre Ve Avrupa Banka Ve Finans Kuruluşları İle Direk İlişki Halinde Olan Firmamız İle Yapacağınız Veya Yapmayı Planladığınız Yatırımlarınızda Uluslararası Krediler Konusunda Yardımcı Oluyoruz.
Projenizin Konusu Ve Miktarı Yurt Dışı Normlarının Dışında Olması Halinde Firmanıza Farklı Çözümlerde Sunulmaktadır.

Yatırım Kredisi , İşletme Kredisi , Yatırım Ve İşletme Kredisi , Borç Yapılandırma Kredisi konularında hizmet verilmektedir.
Atc Finans, Yatırım
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Atc Finans, Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmalık
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Muhasebe / Mali Müşavirlik
Yetkili Kişi: Tolga Çamlıca
Adres: ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (000) - 0000000
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İsviçreden Yatırım Ve Çözüm Ortaklığı
FİRMAMIZIN TEMSİL ETTİĞİ AVRUPA MERKEZLİ FİNANS GRUBU 2010 YILI İÇİN YENİ YATIRIM, MEVCUT YATIRIMIN REVİZE EDİLMESİ, İŞLETME KREDİLERİ, YABANCI ...
Finans Ve Çözüm Ortaklığı
Uluslararası kredilerin yurt içindeki yatırımcılara kullandırılması, fizibilite çalışmalarının yapılması, yatırım ve finans danışmanlığı konuların...
Atc Finans, Yatırım firma bilgileri. Atc Finans, Yatırım adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Atc Finans, Yatırım ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Atc Finans, Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmalık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.